Maison Des Anges

Chambre d'hôtes

-Kinderen en extra bedden

Een babybedje kan op de kamer bijgeplaatst worden mits een supplement van 15 euro per nacht.

Eén kinderbed kan bijgeplaatst worden mits een supplement van 40 euro per nacht inclusief ontbijt. Voor een gezin met  2 kinderen, dient u 2 kamers te reserveren. De kamers zullen aanpalend zijn.   


-Internet

Wifi is in het hele pand beschikbaar en is gratis.


-Minibar en honestybar

Alle kamers beschikken over een minibar voorzien van dranken tegen betaling. De prijslijst is te raadplegen op de kamer. In de orangerie staat er een honestybar met een ruimere keuze aan dranken. De dranken worden verrekend aan het einde van uw verblijf .


-Televisie

Alle kamers hebben een televisie met dvd speler.

In de gemeenschappelijke ruimte is er een tv met meerdere kanalen.   


-Verlies van de huissleutel

Kosten worden in rekening gebracht (= kostenfactuur voor plaatsing van nieuw slot  + 7 nieuwe huissleutels zullen aangerekend worden)


-Schade aan de inboedel

De aangebrachte schade zal verrekend worden volgens kostenfactuur.


-Dieren

In Chambre d’hôtes “Maison des Anges” zijn huisdieren helaas niet welkom. Wij zijn wel diervriendelijk en hebben zelf 3 lieve huispoezen : Toulouse, Duchess & Memphis. Wij vragen u vriendelijk de poezen niet in de kamers te laten en steeds de glazen deuren in de gang te sluiten, dit voor uw eigen comfort.


-Roken &  brand

Wij zijn rookvrij! Om uw veiligheid te garanderen zijn er op verschillende plaatsen brandblussers. Indien wij vaststellen dat U de brandveiligheidsregels niet respecteert, zullen wij U beleefd verzoeken huis te verlaten. Denk aan uw veiligheid en die van een ander. Wij beschikken over de vereiste attesten betreffende de brandveiligheid. Onze chambre d’hôtes is rookvrij. Ook het gebruik van kaarsen is om veiligheidsredenen verboden.  Indien er brand zou uitbreken wordt de evacuatie door de brandweer gedaan via de ramen aan de straatkant of de voordeur.


-Vervoer

Gaat u naar een feest of etentje en wilt u liever niet zelf rijden regelen wij graag een taxi voor U.


-Cadeaubonnen

Verkrijgbaar.


-Check in: 

16.00 tot 18.30

(indien niet mogelijk, gelieve vooraf te verwittigen)


-Check out:

tot en met 11.00


-Betalingsinformatie

Wij vragen  een voorschot te storten van 35%. Betaling enkel mogelijk vooraf via overschrijving of cash bij uw check-in, wij hebben géén bankcontacttoestel.


-Annulatievoorwaarden

Vanaf de 7de dag vóór aankomst word 50% aangerekend, vanaf de 3 de dag vóór aankomst word 100% aangerekend. Dit om eventuele niet-genoten reservaties te compenseren.


Voor firma’s en lange verblijfperiodes bieden we speciale voorwaarden aan.