Maison Des Anges

Chambre d'hôtes


Maison Des Anges is een prachtig pand dat zeker tot ieders verbeelding spreekt! Het pand heeft reeds een hele geschiedenis,, het kent zijn eerste levenslicht in 1830 in het hartje van de gemeente Lessen. Het huis is vroeger voor diverse gelegenheden en werkzaamheden gebruikt. Zo blijkt het eigendom geweest te zijn van de uitbater en eigenaar van de ''carrières'' of steengroeves van porfier. Gedurende 90jaar was de liberale kring er gevestigd. Later werd er een danszaal en restaurant in ondergebracht, laatst werd het gebruikt als showroom voor een meubelzaak. Het lijstje wordt nu aangevuld met een nieuwe uitdaging  ‘Maison Des Anges’  een  chambre d’hôtes!


We hebben het pand grondig gerenoveerd en bijgebouwd, dit om er een knusse en warme  chambre d'hôtes in onder te brengen. Wij hielden hierbij rekening met behoud van het karakter en de authentieke elementen. Maison Des Anges biedt zijn gasten een luxueus en comfortabel verblijf, met een knipoog naar het rijke verleden van het pand. 
In onze Orangerie kan je gezellig vertoeven. Er zijn verschillende spelletjes ter beschikking en in de ochtend kan je er genieten van een heerlijk ontbijt.  Wij verwennen onze gasten graag met streek en zelfgemaakte producten.